Az első fontos határidő: november 30!

 

Figyelem! A november már az a hónap, amikor aktívan el kell kezdeni a készülődést: a hónap végéig be kell adni a jelentkezést a központi írásbeli felvételire. Ez a diákok, illetve a szülők feladata! A novemberi Ridikül magazin Suliválasztó rovatában minden részletről írunk: hol és hogyan kell a jelentkezést beadni, hol található meg azon iskolák listája, ahol a vizsgát meg lehet írni.

De foglalkozunk azzal is, hogyan állnak össze a felvételi pontszámok, valamint a szakképzésben tovább tanulók ösztöndíj lehetőségeivel is. Külön cikkben olvashatsz a matematikafelvételiről, arról, hogy milyen típushibák a jellemzők, és hogyan lehet ezeket elkerülni! Olvasd el Töreky Szilvia „matekmentor” tanácsait!

Rendeld meg a 6 db Suliválasztós Ridikül magazint, hogy egészen márciusig minden lépésről, teendőről időben értesülhess. Kattints IDE. A megrendelésed alapján azonnal elküldjük az eddig már megjelent októberi és novemberi lapszámot, innen kezdve pedig havonta kapod a postaládádba a következő magazinokat!

De a novemberi lapszám önmagában is megrendelhető, ITT.