Szállítás és fizetés

Termékeink megvásárlásánál többféle fizetési mód közül választhatsz.

1) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ONLINE

A kosárba helyezett termékeket a legegyszerűbben a vásárlás végén az online bankkártyás fizetés választásával fizetheted ki az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül, amely a következő kártyatípusokat fogadja el:

VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro

simplepay_bankcard_logos_left_482x40 

Az online fizetés bármely szállítási mód esetén választható.

 

2) FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL A FUTÁRNÁL VAGY CSOMAGPONTOKON

’Házhoz szállítás futárszolgálattal’ esetén és a csomagpontokon is van lehetőség a bankkártyával történő fizetésre, de ebben az esetben az utánvét díja (bruttó 490 Ft) is felszámításra kerül.

 

3) UTÁNVÉT KÉSZPÉNZES FIZETÉSSEL

’Házhoz szállítás futárszolgálattal’ esetén a futárnál készpénzzel is kiegyenlíthető a megrendelt termék ára és szállítási költsége, plusz bruttó 490 Ft utánvét díj megfizetése mellett.

 

4) FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Amennyiben a banki átutalást választod, az alábbi bankszámlánkra kell a megrendelésed végösszegét és a szállítási költséget átutalnod:

Számlavezető bank: Gránit Bank Zrt.

Számlaszám: 12100011-10633261

IBAN: HU83 1210 0011 1063 3261 0000 0000

SWIFT: GNBAHUHB

Kedvezményezett (a www.sulivalaszto.hu oldal üzemeltetője): Ridikül Magazin Kft.

A közleményben fel kell tüntetni a MEGRENDELŐ NEVÉT és a RENDELÉS SZÁMÁT!

Banki átutalás esetén a szállítási határidő a jelzettnél 1-2 munkanappal hosszabb lehet.

A banki átutalással történő előre fizetés bármely szállítási mód esetén választható.

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási módok és költségek

1) HÁZHOZSZÁLLÍTÁS POSTAI ÚTON

Kiadványaink legkedvezőbb szállítási módja a Magyar Posta Zrt. által biztosított ún. „postai úton” történő szállítás, amikor a megrendelt kiadványt a postás a megadott cím postaládájába kézbesíti.

A Suliválasztó című kiadvány esetében ennek a szállítási módnak a költsége: bruttó 450 Ft.

Magazinvásárlás vagy -előfizetés esetén a postai úton, hírlapküldeményként történő házhozszállítás ingyenes.

 

2) HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A szállítási költség: bruttó 1.390 Ft.

Házhozszállítás esetén utánvéttel is fizethetsz. Ennek költsége bruttó 490 Ft.

A megrendelt termékeket a vásárláskor megadott címre futárszolgálat kézbesíti. Mivel a kiszállítás munkanapokon 8 és 18 óra között történik, szállítási címként olyan helyet érdemes megadni, ahol a küldeményt napközben valaki át tudja venni (ez lehet akár munkahelyi cím is).

A futár a címzettet e-mailben és sms-ben értesíti a küldemény várható szállítási idejéről.

A futár két alkalommal kísérli meg a kiszállítást. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. A futár telefonon és/vagy sms-ben egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén a futár a következő munkanapon kísérli meg újra a küldemény kézbesítését.

Ha a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, a ki- és visszaszállítás díja a vevőt abban ez esetben is terheli, ezért kérjük, megrendeléskor gondold át, hol fogod tudni a legnagyobb biztonsággal átvenni a csomagot!

3) CSOMAGPONTRA TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS

A csomagpontra történő szállítás esetében választhatsz, hogy a megrendelt termékek árát előre fizeted, online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással, ebben az esetben nincs felár, vagy a csomagponton, bankkártyával vagy készpénzben. Ha a csomagponton fizetsz, az utánvét díjával, bruttó 490 Ft-tal is számolnod kell.

Ha azonban az egy tranzakció során vásárolt termékek összértéke meghaladja a bruttó 30.000 Ft-ot, akkor a csomagot ingyenesen szállítjuk el az általad választott pontra.

Az alábbi csomagpont-hálózatok közül választhatsz:

PostaPontok (a Magyar Posta Zrt. partneri hálózata, főként MOL töltőállomások)

Szállítási költség: bruttó 990 Ft.

A teljes PostaPont hálózatról itt tájékozódhatsz:

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postapoint

MPL Csomagautomaták, amelyek listáját itt találod: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

Szállítási költség: bruttó 990 Ft.

Packeta csomagautomaták, amelyek listája itt található: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

Szállítási költség: bruttó 990 Ft.

 

4) SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt kiadvány(oka)t személyesen is átveheted a kiadó, azaz a Ridikül Magazin Kft. székhelyén, a 1034 Budapest, Bécsi út 163., II. em. 10. címen.
Az átvételre hétköznapokon 9:30 és 16:30 között van lehetőség.
A személyes átvétel ingyenes.

 

5) EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

A szállítási költségek magyarországi címek esetében érvényesek. Amennyiben külföldre történő szállítás érdekelne, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sulivalaszto.hu e-mail címen, és mi tájékoztatunk a várható költségekről.

Ha a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, a ki- és visszaszállítás díja a vevőt abban ez esetben is terheli, ezért kérjük, megrendeléskor gondold át, hol fogod tudni a legnagyobb biztonsággal átvenni a csomagot! Természetesen a futárszolgálat, bárhová kéred is a szállítást, előre értesít majd a csomag várható kiszállítási idejéről.

Kérjük, hogy a csomagot az átvétel előtt (akár futártól, akár csomagponton veszed azt át) mindenképpen vizsgáld meg, és a terméken észlelt esetleges sérülés vagy hiány esetén kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át így a csomagot, mivel jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.