Rólunk

A SULIVÁLASZTÓ katalógust a RIDIKÜL magazin havilap kiadója, a Ridikül Magazin Kft. adja ki.

A RIDIKÜL magazin fókuszában mindig is a nők álltak. Az ő lelki és testi problémáira keresünk válaszokat, az ő hétköznapjaikat szeretnénk megkönnyíteni. 

Így merült fel az a témakör, amely évről évre sok-sok ezer nőnek okoz fejtörést, amikor a gyermeke nyolcadik osztályos lesz: a pályaválasztás és a megfelelő középiskola megtalálásának a kérdése. Szerkesztőségünk tehát úgy döntött, kétféle módon is segít a nyolcadik osztályt most kezdő diákok szüleinek. Egyrészt a SULIVÁLASZTÓ katalógussal, azaz a középiskolákat bemutató kiadvánnyal, másrészt egy önálló Suliválasztó rovattal a Ridikül magazinon belül.

Rovatunkban hat hónapon át foglalkozunk a középiskolai továbbtanulással kapcsolatos témákkal: minden hónapban az éppen akkor aktuális ügyekkel, teendőkkel. Gyakorlati kérdésekre adunk válaszokat, pontos útmutatást kínálunk, és számos olyan részletkérdést is megvizsgálunk, amikre a hivatalos oldalak esetleg nem térnek ki. Pályaválasztási szakértőnk tippekkel és tanácsokkal segíti a diákokat és szüleiket a középiskola-választás rögös útján.

banner-ridikul-white

 

A Ridikül magazin természetesen a suliválasztáson kívül számos izgalmas, női témával várja olvasóit!

Hazai és külföldi sztárok élet- és karriertörténetei, kulturális érdekességek, egészségmegőrzés, gyereknevelés, párkapcsolat, pszichológia, ezotéria és gasztronómia – hogy csak néhány jellemző témakört említsünk.

Aktuális magazin-tartalmaink elérhetők weboldalunkon: www.ridikulmagazin.hu

Elérhetőségek:
Telefon: +36 20 531 5889
E-mail: info@ridikulmagazin.hu