Minden, amit a középiskola-választásról tudni kell

 

A RIDIKÜL magazin fókuszában mindig is a nők álltak. Az ő lelki és testi problémáira keresünk válaszokat, az ő hétköznapjaikat szeretnénk megkönnyíteni. 

Így merült fel az a témakör, amely évről évre sok-sok ezer nőnek okoz fejtörést, amikor a gyermeke nyolcadik osztályos lesz: a pályaválasztás és a megfelelő középiskola megtalálásának a kérdése. Szerkesztőségünk tehát úgy döntött, kétféle módon is segít a nyolcadik osztályt most kezdő diákok szüleinek. Egyrészt a SULIVÁLASZTÓ katalógussal, azaz a középiskolákat bemutató kiadvánnyal, másrészt egy önálló Suliválasztó rovattal a Ridikül magazinon belül.

Rovatunkban hat hónapon át foglalkozunk a középiskolai továbbtanulással kapcsolatos témákkal: minden hónapban az éppen akkor aktuális ügyekkel, teendőkkel. Gyakorlati kérdésekre adunk válaszokat, pontos útmutatást kínálunk, és számos olyan részletkérdést is megvizsgálunk, amikre a hivatalos oldalak esetleg nem térnek ki. Pályaválasztási szakértőnk tippekkel és tanácsokkal segíti a diákokat és szüleiket a középiskola-választás rögös útján.

Ha szeretnéd kézhez kapni magazinunk 6 db Suliválasztós lapszámát, rendeld meg most! Nincs szállítási költség, ha a postai kézbesítést választod!

 

Kattints ide: https://www.sulivalaszto.hu/ridikul-magazin-sulivalasztos-lapszamok/